За нас

Харесай и сподели.

За мен. 🙂 Все още цялото съдържание на сайта се подготвя само от мен, Филип Беличенов.

Филип Беличенов е предприемач с над 12 години опит в различни области на традиционния и онлайн бизнес. Представител на Winners Group и независим сътрудник на немската компания за висококачествени продукти LR Health & Beauty.

Има значителни познания в мрежовия маркетинг МЛМ и е участник в редица международни афилиейт програми. Чрез работата си в Испания за австрийската компания OVB, придобива знания относно финансовия и застрахователен бизнес. Проявява интереси към различните видове инвестиции в технологични компании и криптовалути. Известно време практикува като брокер на недвижими имоти и специализира в продажбите по метода на аукциона. Има собствена компания за 3Д лазерно гравиране. Създател е на сайтовете 3dlaserfotos.com, healthibeauty.com и biznesizdrave.com.
Фейсбук бизнес страница: https://www.facebook.com/FilipBelichenov/

Бизнес и Здраве е място, където се предлага универсално решение на проблемите свързани с изграждане на собствен бизнес и здравословен начин на живот. Тук прелива предприемачески дух и жажда са развитие.

Нашата мисия е да помагаме на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си чрез непрекъснато професионално и лично усъвършенстване.

Целта ни е чрез споделяне на нашите знания и умения да подобряваме благосъстоянието на хората в България и да се превърнем в предпочитан сайт за цялостно развитие, предлагащ качествена и стойностна информация.


Харесай и сподели.