10 мисли, чрез които сме били подведени още от деца.

Харесай и сподели.

10 мисли, чрез които сме били подведени още от деца.

10 misli

Ето няколко интересни мисли на известният предприемач и милионер, Grant Cardone.

Грант Кардоне е международен експерт по продажбите, най-продаваният автор на „Ню Йорк Таймс“ и водещ на радиото в The Cardone Zone. Той е основал три компании: Cardone Enterprises, Cardone Real Estate Holdings и Cardone Group.

Той е споделял продажбите и бизнес уменията си като мотивиращ говорител и автор на пет книги: Sell to Survive; The Closers Survival Guide; If You’re Not First, You’re Last; The 10X Rule; and Sell or Be Sold.

Има популярни фрази, които сме чували по време на нашето израстване. Те със сигурност са променили нашето мислене и постъпки.

Проблемът е, че сме били зле информирани!

# 10 Спасената стотинка е спечелена стотинка. – Не, не е, това е стотинка. Проблемът с тази поговорка е, че мисълта е твърде малка. Никой не става богат с пестене на стотинки.

# 9 Летете под радара. – Не, вие искате да полетите в орбита. Нуждаете се от внимание. Никой няма да работи с вас, ако не ви познава. Станете известни.

# 8 Купете къща. – Това не е начинът за богатство. Домът не е инвестиция за изграждане на благосъстояние, защото не ви плаща всеки месец – плащате го вие. Това не е актив, а отговорност.

# 7 Бъдете търпеливи. – Ако търпението е добродетел, тогава неотложността е божествена. Средната възраст на един милионер е 62. Кой иска да чака толкова дълго? Не бъдете търпеливи хора.

# 6 Не говорете за пари. – Не е чудно, че хората нямат пари. Това е нещо, което трябва да бъде обсъждано. Срещайте се ежеседмично със семейството си, за да разговаряте за пари.

# 5 Изяждайте всичко в чинията. – Защо? Ще забогатеете ли, ако се наситите? Винаги оставям храна в чинията си. Такова мислене идва от това, че имате недостиг, когато всъшност имате нужда от изобилие от мисли.

# 4 Получете добро образование. – Ето защо толкова много млади хора попадат в огромен дълг. Тогава те все още не могат да получат високоплатена работа. Колежът няма да ви научи как да забогатеете.

# 3 Не самохвалствайте. – Мухаммад Али казал на света, че той е най-великият дори преди да е бил. Също така, не се страхувам да кажа на всички, че съм най-големият продавач в света. Хвалете се!

# 2 Задайте разумни очаквания. – Спрете с компромисите и спрете да намалявате целите. Искате да имате големи мечти и да имате големи очаквания. Продължавайте да достигате по-високи цели и то без причина.

# 1 Не говорете с непознати. – Истината е, че непознатите имат всичко, което искате. Кой има парите ви? Непознатите. Трябва да се научите да говорите с нови хора, за да се разрастнете и да забогатеете.

10 мисли

Това е само една драскотина от цялата фалшива информация, с която трябва да се справяте в живота.

Grant Cardone създава най-голямата конференция за предприемачи в света, мястото на истината.

“Това не е място за остроумни Instagram постове за пари и ламборгинита.“

Това е за истински хора, като теб, които правят истински пари – големи пари.

Може да се присъедините към конференцията с още 35 000 други, като запазите мястото си още днес.

10X Grouth Conference 3

Прочетете също: Най-добрите начини за започване на онлайн бизнес

Харесай страницата ни във Фейсбук – Бизнес и Здраве


Харесай и сподели.

Вашият коментар