LR Body Mission – програма за бързо отслабване за 28 дни.

Харесай и сподели.

Програмата LR BODY MISSION – комплексно решение за контрол на теглото.

Искате много лесно да постигнете желаното тегло?
LR Body Mission.

Чувствайте се отново добре в тялото си. Представете си, че се поглеждате в огледалото и сте доволни от
това, което виждате: привлекателно тяло, което излъчва увереност. Ако това е вашата цел, преследвайте я и скоро ще установите, че си струва!
При това няма значение дали искате да отслабнете много или само малко.

След майчинството, преди сватбата или друго важно събитие – едно ново страхотно усещане за тялото би било перфектно начало на новата фаза от живота. А може би имате нужда от малко помощ, за да изглеждате добре на плажа през следващата си ваканция.

Програмата Body Mission е цялостно решение – комбинация от иновативни висококачествени продукти, актуални познания в областта на диетологията и различни форми на подкрепа. Отделните компоненти са съчетани помежду си като при механизъм със зъбни колела. Програмата обхваща значително повече аспекти отколкото един единствен продукт. Резултатите от отслабването се определят например от киселинността на организма, апетита между храненията, поддържането на мускулна маса.

Освен това Body Mission осигурява голям избор от различни вкусове, което ви помага да издържите диетата докрай. Body Mission предлага и различни форми на подкрепа – например достъп до личен Online Diet Manager. При необходимост програмата може да бъде продължена и след достигане на желаното тегло препоръчваме стабилизиращата програма Stay Slim.

Вашият ежедневен плюс за едно ново, привлекателно усещане за тялото.
LR LIFETAKT Body Mission ви придружава в продължение на 28 дни по пътя към теглото,
в което ще се чувствате добре.

Получавате подкрепа в три направления:

Заместване на храненето: С Figu Active за вас е лесно да заместите  две от трите основни ежедневни хранения. Супите, шейковете и блокчетата се приготвят бързо.

Помощници за диетата: Pro Balance и Protein Power – вашите помощници за диетата ви подкрепят, снабдяват ви с хранителни вещества и подпомагат изграждането на мускулатурата. В допълнение Билковият чай помага да си набавите течности без калории.

Инструктор за отслабване: Получавате ексклузивен онлайн достъп до вашия личен инструктор за отслабване със седмично меню, вкусни рецепти, проследяване на теглото, споделяне на резултатите, фитнес видеа и още много.

Заместете 2 хранения на ден с продукт Figuactiv (шейк, супа, блокче). Благодарение на това вие:
»» ще намалите броя на калориите и тялото ще гори мазнини,
»» ще снабдявате организма с микроелементи (витамини, минерали),
»» ще се чувствате здрави и активни,
»» няма да се откажете от вкусната храна.
Пригответе си сами нормално 1 хранене на ден. В идеалния случай това би бил обядът. Но по практични причини много хора предпочитат това хранене да е вечер.

Програмата Stay Slim: запазване на новото тегло

Заместете 1 хранене на ден с продукт Figuactiv – по този начин тялото и метаболизмът ви постепенно ще се настроят към по-голямото количество храна.
Пригответе си 2 вкусни, здравословни хранения през деня:
»» Яжте плодове или зеленчуци с всяко хранене.
»» Ограничете консумацията на тлъсти меса и колбаси.
»» Вечер избягвайте пастата, ориза, белия хляб и картофите.
»» Откажете се от сладките неща между храненията. Ако ви се хапва нещо, вземете зеленчуци (например чушка, алабаш, морков) или порция Figuactiv Linée.
»» Не забравяйте да пиете много течности (вода, чай).

Допълнителна подкрепа:

Интересен факт:

Дори умерено отслабване (5-8 kg) може да помогне за намаляване на кръвното налягане, да подобри метаболизма (нивата на кръвната захар и липидите, холестерола) и да прочисти тялото. Настроението ви също се подобрява и самочувствието ви се повишава. Движите се по-лесно. Общото ви благосъстояние се подобрява.

Повече информация:

В LR вярваме, че красотата идва отвътре. Всички наши продукти са базирани на това просто и вярно послание. Искаме да ви помогнем да поддържате правилен баланс, да подпомагате естествените функции на тялото и да ги запазите в хармония. Ако се чувствате здрави, жизнени и свежи, вашият външен вид ще отразява доброто състояние на тялото ви.

Здравето и красотата са свързани и с хубавата фигура. Грижим се за нашето тяло, за да имаме благосъстояние, самоувереност, да бъдем оценени от другите и най-вече заради самите нас. Добрата форма е не само привлекателна, но и благоприятства здравето. В LR знаем това и подпомагаме диетичната програма с подходящите продукти. Не става въпрос за типична диета, при която организмът губи хранителни вещества. Напротив – храните се редовно, изхвърляте вредните вещества и приемате всички съставки, от които се нуждае тялото, за да остане силно.

Вродените склонности са общо извинение, което ни обезкуражава да се борим за красива фигура. Но по-важен от гените е начинът на живот, който водим. Ако имаме склонност към напълняване, зависи само от нас как допринасяме за това и в коя фаза я спираме. Начинът на живот и свързаните с него навици на хранене са в наши ръце.

Поддържането на здравословно тегло не се благоприятства от стреса, липсата на движение, тютюнопушенето и употребата на алкохол – всичко това лишава организма от вещества като витамини и микроелементи, които имат ключово влияние върху важни жизнени функции, включително процеса на горене на мазнини. Ако те липсват в тялото, тези функции могат да бъдат нарушени.
Основата за поддържане на подходящо тегло е правилната диета, не чудотворни диети и най-вече не гладуване. Здравословното отслабване е възможно само при дългосрочна промяна на начина на живот и хранителните навици. Процесът на сваляне на тегло може да засегне негативно функционирането на клетките в тялото ни. Ето защо диета означава намаляване на приема на калории, но същевременно поддържане на достатъчно количество на хранителните вещества, включително и под формата на хранителни добавки.

Заслужава си да знаете:
Ние поставяме здравето на клиентите на първо място. Ето защо когато избираме съставките, преди всичко взимаме предвид нуждите на организма. Особено във фазата на отслабване трябва да предоставяме на тялото си най-доброто.
Продуктите ни са разработени на база на опита и познанията на експерти. Използваме най-новите препоръки и научни знания, за да създадем продукти с най-високо качество.

Подбрани суровини и внимателната им обработка гарантират отлично качество. В модерния център за изследователска и развойна дейност на LR квалифицираните експерти на LR извършват над 50 000 лабораторни теста, провеждат научни изследвания и разработват иновативни продукти.

Възлагаме на външни, независими институти, като SGS INSTITUT FRESENIUS, да извършват редовни проверки. По този начин можем да гарантираме, че всички продукти на LR отговарят на високи стандарти за качество.

Правим всичко това, за да може нашите клиенти да получат по-добро качество и удовлетворение от продуктите, които използват ежедневно.

Започнете сега. Отслабването с LR Body Mission никога не е било по-лесно.

За повече информация и поръчка на програмата, моля свържете се с нас: Контакти

Директна поръчка на тел: 0899768798

Свалете новият >каталог на LR<

Стани мой партньор и вземи продуктите на заводски цени!

Прочетете също: 7 метода за отслабване без упражнения

Харесай страницата ни във Фейсбук – Бизнес и Здраве

 


Харесай и сподели.

1 thought on “LR Body Mission – програма за бързо отслабване за 28 дни.

Вашият коментар