Защо и как да стана сътрудник на LR (ЛР дистрибутор)?

LR Health & Beauty Factory
Харесай и сподели.

Защо и как да стана сътрудник на LR (ЛР дистрибутор)?

Ако предпочиташ, може да станеш партньор на МЛМ компания за финансови продукти.

как да стана сътрудник на LR

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Германия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера ние ти предоставяме възможност да осъществиш бизнес мечтите си!
Онлайн регистрация в LR

ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕШ LR:

как да стана сътрудник на LRЗаслужаваш да имаш успех! Неотклонно, без компромиси, със силен партньор и за постоянно! Като една от най-успешните компании за директни продажби в Европа ние ежедневно предоставяме на хората шанс значително да подобрят живота си. Каква е нашата тайна?
Доказана от десетилетия концепция за мрежов маркетинг, уникален асортимент от продукти за здраве и красота с утвърдено качество и свят на огромни предимства. Още ли се колебаеш?
Ценностите като страст, доверие и отговорност са причината над 5 000 сътрудници по целия свят да останат верни на компанията вече повече от 20-години. Държим на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантираме непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки.
LR Company of the Year 2015LR Health & Beauty е избрана за най-добра компания за 2015 в своя бранш!

LR Health & Beauty е една от водещите компании за директни продажби в Европа. Хиляди сътрудници създадоха своя история на успеха заедно с нас. Кога ще започнеш и ти твоята история?

Световен шампион:
LR притежава в асортимента си най-много продукти Алое Вера, отличени с реномирания печат за качество на Международния научен съвет за алое (IASC).

Патенти:
научните изследвания, извършвани ежедневно от LR по отношение на Алое Вера, имат за резултат разработването на 19 продукта, защитени с регистрация за патент.

Made in Germany:
производственият процес на продуктите Алое Вера на LR се извършва в Германия. По този начин гарантираме най-високо качество!

Сертификати за качество:
Всички гелове за пиене Алое Вера от LR са сертифицирани и редовно проверявани от независимите изследователски институти SGS INSTITUT FRESENIUS и IASC.

1. ПРИЗНАНИЕ

Успехът няма име – дай му твоето! Чрез нашите събития ние ще ти помогнем да се превърнеш в истински сътрудник на LR. Ексклузивните пътувания и пътешествията по цял свят и уникалната ни концепция за автомобили са нашият начин да ти благодарим за постигнатото. Покажи на какво си способен – защото ти си в центъра на вниманието!

2. СВОБОДА

За успеха няма граници – ти сам определяш целите си. Като сътрудник на LR ти сам си си шеф! Можеш да работиш където, когато и с когото искаш. На пълно или непълно работно време. Благодарение на иновативния ни бизнес модел лесно можеш да постигнеш пасивни доходи. Абсолютно гъвкаво и без големи инвестиции и рискове.

3. РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Успехът не е черен или бял – той е цветен! С LR всеки има шанс да постигне нещо значимо в живота си. Независимо от пола, цвета на кожата, религията и произхода си. При нас няма значение откъде идваш, а къде искаш да отидеш.

Мерцедес от ЛРПО ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА

Само напред с пълна скорост. Понеже като сътрудник на LR понякога ще ти се налага да изминаваш дълги разстояния, ние ще те оборудваме с твой собствен автомобил от компанията и ще те стимулираме да завладееш нови цели. В зависимост от квалификацията ти в LR те очакват различни автомобили Mercedes, VW и дори Porsche при изгодни лизингови условия.
Наред с това ще ти предоставим възнаграждение за автомобил в зависимост от изпълнените критерии за квалификация през месеца.

АВТОМОБИЛИ

Уникалната ни концепция за автомобили е награда за успехите на отдадените ни сътрудници. До момента LR е връчила над 18 000 автомобила по целия свят. Сигурно вече се питаш, как да стана сътрудник на LR?

ТВОИТЕ СЪБИТИЯ

как да стана сътрудник на LRКойто работи добре, заслужава и да празнува добре. В чест на своите сътрудници LR организира ежегодни партита и събития по целия свят. На местни събития като Бизнес дните или годишните балове и на международни срещи като Global Leader Convention събираме както целеустремени изгряващи звезди, така и вече доказали се звезди на LR.
Запознай се с любимата си звезда на Meet & Greet. При нас върховните преживявания, отличната храна и доброто настроение са гарантирани.

ТВОИТЕ ПЪТУВАНИЯ

LR екскурзииИ за успехите ти, и за пътуванията с LR е в сила следното правило: The sky is the limit. Като сътрудник на LR ние те каним да откриеш света с нас.
Ексклузивните пътувания до спиращи дъха места и време, прекарано с вдъхновящи личности, са нашата награда за отличните ти постижения и същевременно стимул за постигане на нови цели. Обмяна на опит, нови знания, релакс – всичко това те очаква на нашите пътувания!

ТВОИТЕ ЗВЕЗДИ

LR Bruce Willis Carolina KurkovaКачеството си има име – или пък няколко имена: на Брус Уилис, на неговата съпруга и модел Ема Хеминг-Уилис, на топмодела Каролина Куркова или на модния дизайнер Гуидо Мария Кречмер. За създаването на собствени аромати всички те се доверяват на LR.
Открий лично изключителната комбинация от компетентности на LR в областта на създаването на парфюми, маркетинга и сътрудничеството със звезди.

ТВОЯТ БИЗНЕС

Създай своя партньорска мрежа в над 28 държави. LR означава преди всичко директни продажби в оптимален вид. Ние сме една от най-големите компании за мрежов маркетинг в областта на продуктите за здраве и красота в Германия. Членове сме на Асоциацията на компаниите за директни продажби и на Seldia – European Direct Selling Association.
При нас ще откриеш разнообразни модели на работа, шансове за кариерно развитие и други предимства. Стартирай своя бизнес сега! Очакват те ексклузивни бонуси и търговски марж до 40%.

Какво представляват директните продажби?

Като сътрудник на LR ти сам продаваш висококачествените продукти на LR. Сам решаваш дали да работиш с LR на пълно или непълно работно време.
Cам избираш кога, как, къде и с кого да работиш. Само от теб зависи колко продукта на LR ще продадеш.

Какви предимства ми предлага LR като мой партньор?

Без минимален месечен оборот, следователно без притискане. Без минимална стойност на поръчката (направена в онлайн магазина на LR).
Купуваш продуктите на LR директно от нас, а ние ти ги доставяме. Без съхранение на склад – без допълнителни разходи.

Филип Беличенов сътрудник на LRКакви възможности ми предоставя LR?

• ДОКАЗАНА международна система за СТАБИЛЕН ДОХОД!
• ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ и НЕОБХОДИМИ немски продукти!
• БЕЗ ВИСОКИ капиталовложения и БЕЗ РИСК!
• Сами определяте КОГА, КЪДЕ и КОЛКО да работите!
• СИСТЕМА ОТ ОБУЧЕНИЯ и навигация от нулата до резултат!
• ПОДКРЕПА от успешен екип с предприемачески подход!
• АВТОМОБИЛНИ бонуси, ПЪТЕШЕСТВИЯ и ПРИЗНАНИЕ!
• БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ В ДОХОДА!
Като сътрудник на LR ти постепенно ще се изкачваш по кариерната стълба. При LR всичко е възможно: от допълнителни доходи до заплата като за топмениджърска позиция.
Предлагаме ти оптимално обучение чрез семинари и събития. Очакват те собствен автомобил, бонуси, пътувания и събития.

Как да стана сътрудник на LR?

Това е една изключително лесна процедура. За целта не е нужно да инвестираш средства, а просто да станеш клиент на компанията. Няма задължения, месечни или годишни такси. Вместо да си купуваш продукти от магазина, може да ги закупиш от LR и то на заводски цени. Продуктите са по твой избор.

  1. Нужно е да попълним молба за регистрация с твоите данни и избраните продукти.
  2. Еднократно се прави поръчка на продукти, от които имаш нужда, за минимум 120 лв.
  3. След 3 дни ще получиш продуктите по Спиди, чрез наложен платеж.
  4. Вече си сътрудник!

Какви продукти се предлагат? Може да ги разгледаш в каталозите на LR. Добре е да се посъветваш с мен, при самият избор. При регистрация, цените вече ще бъдат доста по-ниски от каталожните!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ МОЯТА ГРУПА СЕГА

В живота има само две грешки, които може да направи човек: да се откаже твърде рано или изобщо да не опита! 

ГРАБНИ СВОЯ ШАНС И СТАНИ СЪТРУДНИК НА LR.

НЕ губиш НИЩО!

Онлайн регистрация в LR

Попълни твоите данни, остави съобщение в полето по-долу и аз ще се свържа с теб.

Може да се свържете директно с мен на телефон: 0899768798 или имейл: info@biznesizdrave.com

Разгледайте каталозите на LR


Харесай и сподели.

1 thought on “Защо и как да стана сътрудник на LR (ЛР дистрибутор)?

Вашият коментар