Мерцедес от ЛР – автомобилен бонус от немската компания

Мерцедес от ЛР
Харесай и сподели.

Мерцедес от ЛР – автомобилен бонус от немската компания.

Мерцедес от ЛР

LR Polo, Mercedes Benz и Porsche като фирмен автомобил

Polo с LR дизайн или Mercedes Benz за лично ползване, кой не мечтае за това? При LR тези мечти са сбъдната реалност. Над 5 000 LR Polo се движат по пътищата само на Германия. Тенденцията силно нараства.

Сигурно много от вас са виждали по пътищата на България автомобили брандирани с марката LR. Тенденцията силно нараства, защото компанията LR Health & Beauty освен, че дава шанс за работа, при постигнат успех възнаграждава и с допълнителни бонуси тези, които показват упоритост и работа за постигане на целите. Кой не мечтае да има нова и хубава кола за лично ползване? Концепцията за автомобили на LR с LR Polo, Mercedes Benz и Porsche има за цел да награждава сътрудниците и да ги мотивира да достигат нови по-високи цели.

Концепцията за автомобили на LR с LR Polo, Mercedes Benz и Porsche възнаграждава сътрудниците на LR за успешното им сътрудничество и същевременно ги мотивира да си поставят нови цели.

LR Polo е признание за първите успехи в бизнеса с LR

LR стартира сътрудничеството си с Volkswagen през 2008 г. и много бързо привлече внимание с поставянето на световен рекорд на Гинес във Волфсбург.

LR Polo се предоставя на разположение на сътрудниците на LR още при достигане на месечен оборот в размер на 2 000 евро. При съответния оборот LR предоставя допълнителен бонус, който покрива лизинговата вноска.

В Австрия, Швейцария и Унгария LR Polo е заменено от Opel Astra. Сътрудниците на LR в Скандинавските страни могат да изберат Nissan Juke, а във Франция получав ключ за Renault Twingo.

Mercedes Benz като фирмен автомобил

ЛР мерцедес

Според представителни проучвания Mercedes е колата-мечта за много хора. Ето защо LR стартира концепция за автомобили в сътрудничество с Mercedes през 1995 г.

LR стартира своята концепция за автомобили с Mercedes Benz през 1995 г. Днес по пътищата се движат над 1 000 LR Mercedes. Успешните сътрудници имат възможността да избират между разнообразието от модели на Mercedes Benz – спортен SLK, просторен автомобил клас M, или елегантен автомобил клас S. Благодарение на тясното сътрудничество между Mercedes и LR, всеки един от сътрудниците на LR получава своята кола-мечта. Както и за LR Polo, за LR Mercedes в сила е: При съответния оборот LR предоставя допълнителен бонус, който покрива лизинговата вноска.

Концепцията за автомобили на LR възнаграждава и мотивира. Като стимул за по-нататъшно развитие, за успешния LR сътрудник има голям избор от автомобили Mercedes-Benz. Дали спортно SLK, просторен автомобил клас M, или елегантна S класа – LR Лидерите избират сами. Благодарение на тясното сътрудничество между Mercedes-Benz и LR, всеки един от сътрудниците на LR получава своята кола-мечта.

През 1995 г. започва уникалното и до днес сътрудничество на LR и Mercedes-Benz. 200 LR Лидери получават през октомври 1995 г. своя фирмен автомобил – Mercedes-Benz LR-2000. Това, което започна някога с автомобили клас C, днес се разви и превърна в успешна концепция с общо 12 различни модела Mercedes-Benz – до най-високия клас на Mercedes-Benz.

LR Porsche като връх в концепцията за автомобили

От януари 2010 г. върхът на концепцията за автомобили е бялото LR Porsche. Само 18 месеца по-късно LR е първата компания със статус на голям клиент на производителя на спортни автомобили Porsche в Цуфенхаузен. Най-добрите в бранша се радват на удоволствието да карат Porsche, разбира се и тук допълнителният бонус покрива лизинговите вноски. Предпоставка е съответстващ оборот.

През декември 2010 г. LR връчи първите автомобили LR Porsche на своите най-успешни сътрудници. Сега LR има статус на важен клиент.

Партньори

Мерцедес от ЛР

LR си сътрудничи в различни области с реномирани компании, независимо дали става въпрос за прилагане на оперативни процеси, оферти в рамките на приоритетите на LR или концепцията за автомобили. Най-важното винаги е било благосъстоянието на независимите сътрудници на LR.

ЛР 10 годиниПрез месец Октомври, 2018г., LR връчи 6 нови автомобила Mercedes Classe C, като автомобилен бонус на заслужили партньори. Събитието се състоя, заедно с честването на 10 години LR в България в Резиденция Тера. Като официални гости присъстваха Маркус Риекер и Апостолос Елефтериу. От българска страна, регионалният мениджър на ЛР за България, Иванина Доно.

Вече голям брой сътрудници се радват на постигнати успехи с чисто нови фирмени Фолксваген Поло или Мерцедес от ЛР.

Концепция за успех

LR е една от най-успешните компании за директни продажби в Европа. От основаването си през 1985 година досега LR отбеляза огромен растеж на оборота. Успехът на LR се базира на уникалните фактори за успех, на въплътените в живота ценности и на ясната визия за бъдещето. Вече в над 28 страни, 1 100 служители и хиляди независими сътрудници фирмата принадлежим към водещите компании за директни продажби в Европа.

Визията на LR е да заеме водещо място сред компаниите за директни продажби в световен мащаб.

В LR на първо място е поставен Човекът. Със Страст, Доверие, Отговорност. 

Именно заради това, броят на сътрудниците или независими партньори на ЛР расте постоянно. Само хората, запознати с продуктите, концепцията, маркетинговият план, идеите, иновациите, отношението, подкрепата и прекрасните възможности, които осигурява немската компания, оценяват невероятният шанс, който им се предлага.

Как се става партньор на ЛР?

Стани партньор на ЛР и започни международен бизнес.

 

Прочети още: Най-добрите начини за започване на онлайн бизнес

Харесай страницата ни във Фейсбук – Бизнес и Здраве


Харесай и сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *