Онлайн застраховка живот с инвестиционен елемент

Онлайн застраховка живот с инвестиционен елемент
Харесай и сподели.

Онлайн застраховка живот с инвестиционен елемент

Как да си направим онлайн застраховка живот

и да запазим парите си по време на криза?

Онлайн застраховка живот с инвестиционен елемент

Важно е всеки от нас да помисли за своята сигурност, защото неприятните ситуации ни застигат тогава, когато най-малко ги очакваме. Сключването на застраховка “Живот” е чудесен начин да си осигурим спокойни дни, а сега е още по-лесно, защото можем да го направим и онлайн.

От какво се нуждаете?

  • Искате да спестявате парите си и те да ви носят доходност.
  • Искате да живеете по-добре и след пенсиониране.
  • Искате да се погрижите за децата и близките си.
  • Имате цели и желаете да спестявате за тях.
  • Търсите защита срещу неблагоприятни събития.
  • Искате да погасите предварително ипотеката си.
  • Искате сигурност.

Една онлайн застраховка живот със спестовен елемент може да ви даде всичко това.

За да изпратите запитване е нужно просто да попълните няколко полета, а отговора ще получите по имейл. Индивидуалният резултат ще бъде съобразен с вашите конкретни изисквания.
Това е голямото предимство на онлайн застраховането – всичко е бързо, лесно и в удобни за вас време и място. Не е нужно да ходите до офис на банка или застрахователно дружество. Избегнете високите такси, спестете време и нерви.

 

Попълнете своите имена, дата на раждане, професия, град, имейл и телефон. Изберете застрахователната сума, която може да заделяте всеки месец за дълъг период от време и пуснете запитването си.
Как да избера застрахователна сума? Финансовите специалисти съветват тя да не бъде по-голяма от 10% от месечния ни доход. Това ще помогне да спестявате и в същото време да не нарушавате стандарта си на живот.

Онлайн застраховка живот с инвестиционен елемент

Новата дигитална застрахователна платформа ни предоставя възможност да направим онлайн застраховка живот с първокласна застрахователна защита и едновременно с това ни позволява да инвестираме на световните фондови борси за постигане на по-висока доходност. Вече не е необходимо до го правим на място в банков клон или офис.

Ние решаваме как и колко да инвестираме и какъв инвестиционен риск да поемем. Участваме на международните финансови пазари, които не са лесно достъпни за малки и средни инвеститори, при това без да заплащаме допълнителни такси и комисиони.

Какво представлява животозастраховането?

Животозастраховането е комплекс от застрахователни продукти. Основната идея на тези продукти е обезпечаването ни за по -дълъг период от време срещу всички фатални рискове, както и срещу тези, които предизвикват временно затруднение за всеки един клиент. Целите на продуктите са постигане на сигурност за бъдещ период.

MSCI IndexЗастраховката живот служи като предпазна мрежа за семейството ни, в случай че поради някаква причина вече не можем да се грижим за тях. Наличието на застраховка живот ни осигурява финансова сигурност, но началната дата, продължителността и размера на обезщетението, което предполага застраховката, зависят преди всичко от индивидуалните ни особености.

Влагането на средствата ни в нискорискови и високодоходни инвестиционни инструменти, гарантира нашата финансова стабилност. Едновременно с това, ние получаваме законово регламентирани данъчни облекчения, както и възможност да използваме застраховката си, в случай че се нуждаем от кредит.

След сключването на полицата тя се получава по имейла, а по куриер за сметка на компанията ще идва и договорът на хартия за физически подпис на клиента.

Харесай и сподели.

Вашият коментар