Най-добрата инвестиция за 2020 – SkyWay

Харесай и сподели.

Какво е SkyWay и защо е възможно най-добрата инвестиция за 2020 г.?

ТОВА ВЕЧЕ Е РЕАЛНОСТ

Всеки може да стане участник в проекта SkyWay.

Проектът се изпълнява с помощта на обикновени хора – бъдещи потребители на иновативния транспортен продукт. Можете да участвате и в създаването на EcoTechnoPark! Благодарение на вашата подкрепа, ще бъде възможно да се демонстрират и сертифицират секции и подвижен състав за високоскоростен, градски и пътнически транспорт, създадени по технологията SkyWay в EcoTechnoPark. Стартирането на ефективната технология на световния пазар ще увеличи стойността на компанията, както и възвръщаемостта на инвестициите.

SkyWay Capital Инвеститори

В рамките на SkyWay Capital Club ще имате възможност:

 • да участвате в дейността на компанията
 • ще бъдете обучени във финансова грамотност
 • участвате в обучителни сесии по личностно развитие и продажби от топ руски и международни лектори
 • купувате акции с максимална отстъпка до 750 пъти от номиналната стойност на акциите
 • откриете регионално представителство на компанията във вашия регион
 • пътувате по света със SW екипа
 • получавате VIP статус, който отваря повече възможности за акционерите

Сертификат за регистрация на дружеството през 2006 г. потвърждава инвестиционна група, която може да бъде ангажирана с продажбата на акции.

Инвестирайте в проекта

“Строй SkyWay – спасявай планетата!“

Инвестирайки в новата транспортна технология дори и в малки фондове, инвестициите ще се увеличат с 1000% или повече за 3-5 години. Това е причината тази компания да е най-добрата инвестиция за 2019.

На пазара има пуснати 73 милиарда акции, от които към днешна дата са изкупени над 70 милиарда.

Остават по-малко от 3 милиарда акции!

SkyWay е издигната транспортна система, в която трафикът е подреден посредством окачени релси, опънати между опори. Скоростта на движение може да достигне 500 км / ч и движението му се контролира автоматично.

Вече е подписан първия адресен проект, това е Сан Бернардино-Швейцария! Очаква се изграждането и на транспортна мрежа в Дубай.

най-добрата инвестиция за 2019

Защо светът се нуждае от това?

 • Технология, щадяща околната среда
 • Десетки пъти по-малко ресурси за строителство, отколкото други видове транспорт
 • Ниски тарифи
 • Възможност за транспорт до най-трудните за достигане населени места
 • Високо ниво на безопасност
 • Най-високата скорост на движение по земята (500 км / ч)

Защо трябва да инвестирате в SkyWay?

 • Вероятно най-добрата компания за инвестиране през 2020 г.
 • Печелившо разпределение на средства. Вие купувате акции на компанията с отстъпка до 500 пъти от номиналната им стойност и когато компанията навлезе на световния пазар, ще получите капитализация от 1000% или повече.
 • Дивиденти през целия живот
 • Интелектуална собственост. Групата притежава изключително право върху технологията на SkyWay транспорта. Според независими експерти цената на технологията е 400 000 000 000 щатски долара … 400 милиарда щатски долара
 • Чрез придобиване на акции на компанията вие ставате собственик на най-голямата транспортна корпорация в света

 

най-добрата инвестиция за 2019

Взети от уебсайта на SkyWay … плана за бонуси .pdf

Има 10 степени в партньорската програма

Клиент – Няма възможност за получаване на доходи, приемa условията на партньорския договор, регистрира се с лична сметка, няма опция за оттегляне

Инвеститор – Няма възможност за получаване на доходи, приемa условията на партньорския договор, регистриран потребител, който е инвестирал $8 или повече, няма опция за теглене

Партньор – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от продажбата на второ ниво в пари и 3,5% от акциите.  3% от продажбата на трето ниво в пари и 1,5% в акции. Можете да се оттеглите само ако сте инвестирали 50 единици или повече.

Агент – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от продажбата на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от продажбата на третото ниво в пари и 2,5 % в акции. 4% от продажбата на 4то ниво в пари и 2% в акции. Необходимо е да се инвестират най-малко 200 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици).

Консултант – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% в акции. 4% от личната продажба на 4-то ниво в пари и 2% в акции. От 1 до 1,5% на 5-то ниво и повече в пари и от 0,5 до 0,75% в дялове. Необходимо е да се инвестират 500 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици).

Мениджър – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% от акциите. 4% от личната продажба на 4то ниво в пари и 2% от акциите. От 1,5 до 2% от продажбата на 5-то ниво и повече в пари и от 0,75% до 1% в акции. Бонусите се таксуват както за бонус, така и за акции. Необходимо е да се инвестират 1000 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици)

Водещ мениджър – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% в акции. 4% от личната продажба на 4-то ниво в пари и 2% в акции. От 2 до 2,5% от продажбата на 5-то ниво и повече в пари и от 1 до 1,25 % в акции. Необходимо е да се инвестират 2000 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици).

Топ мениджър – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% в акции. 4% от личната продажба на 4-то ниво в пари и 2% в акции. От 2,5 до 3% от продажбата на 5-то ниво и повече в пари и от 1,25 до 1,5% в акции. Необходимо е да се инвестират 3500 броя.

Съветник на президента – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% от акциите. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% в акции. 4% от личната продажба на 4то ниво в пари и 2% в акции. От 3 до 3,5% от продажбата на 5то ниво и повече в пари и от 1, 5 до 1,75% в акции. Необходимо е да се инвестират 8000 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици).

Президент – 15% от личната продажба в пари и 7,5% от акциите. 7% от личната продажба на второ ниво в пари и 3,5% в акции. 5% от личната продажба на трето ниво в пари и 2,5% в акции. 4% от личната продажба на 4-то ниво в пари и 2% в акции. От 3,5 до 4% от продажбата на 5-то ниво и повече в пари и от 1,75 до 2 % в акции. Необходимо е да се инвестират 26000 единици. Минималната сума на теглене от бонус акаунта е 50 (единици).

най-добрата инвестиция за 2019

КАК ДА СТАНЕТЕ ИНВЕСТИТОР?

За да се присъедините към Sky Way, можете да го направите чрез нашия регистрационен формуляр тук.

Ние ще се радваме да ви помогнем, ако се присъедините към нас.

Но не забравяйте, че за да участвате в програмата за реферали и създаване на собствена мрежа, трябва инвестирате средства в Skyway.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

Предупреждение за отказ от отговорност за рискове за инвеститори, намиращи се на системи rsw-systems

Много от стартиращите фирми се провалят. Tрябва да инвестирате само сума, която можете да си позволите да загубите. Ако бизнесът, в който инвестирате, не успее, компанията няма да ви върне инвестицията.

За повече информация, свържете се с нас:

Четете още статии на страницата ни Бизнес и Здраве.

Вижте също: Бизнес и Здраве – как да успеем и в двете?

Харесай страницата ни във Фейсбук – Бизнес и Здраве


Харесай и сподели.

Вашият коментар